Varasin Alille 7.3 lonkkakuvaukseen ajan Ventelälle. Katsotaan, josko se C sieltä saisi pois.

Minulla on kauhea treeni-into Alin suhteen! Viime vuosi meni vähän laiskasti treenaten, mutta nyt ollaan iskussa! :) Ajatuksena on, että jos jopa nomeen uskaltaisimme mennä. Avoin luokka olisi korkattavana. Me ollaan kyllä aika vaiheessa tämän suhteen, ohjaukset ovat päälaellaan eikä olla parityöskentelyä harjoiteltu. Mutta jos vaan treenataan, uskon että nämäkin tulee edes johonkin kuntoon. Työinto tolla on kuitenkin niin kova, että esimerkiksi hakuruudun luulen selvittävän ilman mitään kovia treenejäkin. Ohjaus on se isoin kompastuskivi. Mutta katsotaan, ainakin aletaan treenailla ja kokeesen mennään jos siltä tuntuu :) 

Raakaruokintaan siirtyessä, Ali lihoi. Nyt ollaankin keskitytty siihen, että saadaan vyötärö taas näkyviin. Alkaa pikku hiljaa olemaan taas hyvässä kunnossa ja tuo lumimäärä on ollut hyvää lihastreeniä :)

Simo kasvaa ja muuttuu pikku hiljaa kurittomammaksi ;) Ei vaan, kiltti se on edelleen, mutta selkeästi on huomattavissa pientä jääräpäisyyttä. Mulla vähän katosi treeni-into sen kanssa tuon vinon lantion takia. Tiedän, että se ei välttämättä sitä vaivaa mitenkään, mutta jotenkin fiilikset meni. Ehkä ne tästä taas kohta nousevat kun kevätkin lähestyy :) 

Eipä kummempia, 26.2 olisi ekat kimppa nometreenit. Voi olla jäätävää treenata heti ryhmässä, tuo voi olla melko kierroksilla, mutta katsotaan :)