Ali on paljastautunut olevansa erinomainen tallikoira. Kaverillani on hevonen ja ollaan Alin kanssa oltu siellä mukana. Todella hienosti Ali siellä on, ihan kuin se olisi opetettu pennusta pitäen siihen. Se ei pelkää hevosia yhtään, mutta kunnioittaa niitä ja antaa niille tarvittaessa tilaa :) Heti se tiesi tallialueen rajat ja siellä se juoksenteli vapaana, haki itsekseen palloja ja muita leluja mitä sieltä löytyi. Kun kentällä joku ratsasti, se makasi nätisti kentän laidalla, ei pelännyt kun hevonen ravasi aivan vierestä ja muutenkin oli niin super koira :)

Ja sai Ali siinä riehuessaan turkkinsa täyteen takiaisia ja yhden punkin. En ole koskaan nähnyt kellään koiralla niin paljon niitä pieniä piikkejä, mitä tolla oli. Kaverini siskonsa kanssa nyppi niitä pois aika kauan :) Olisi pitänyt saada kuva kun se oli ihan mustana niistä piikeistä. Eipä vaan tullut mieleen siinä vaiheessa. Niin ja se vielä oli purrut itseään kieleen ja sen suusta valui verta solkenaan. Se oli aika ihana näky kyllä :)

Ali on myös saanut vähän uudenlaista ruokaa, nimittäin hirveä. Hirvi oli jäänyt auton alle, joten mitäs siitä sitten saikaan, lihaa ja luita pakastin täyteen. Aloitin totuttamaan Alia siihen pikku hiljaa, riista on vahvaa kamaa ja kun tota on niin paljon, pakko sen on siihen tottua. Alussa annoin syödä aina vaan hetken, nyt se on jo syönyt ihan kunnon kimpaleita. Kyllä se vaan niin rakastaa kun saa näriä luita ja syödä kunnon lihaa. Saa nyt nähdä mistä saisin niitä lisää, kun nuo tosta loppuvat. No äidilläni on pakastin myös aika täynnä, joten josko sieltä vähän irtoaisi, mikäli Mimmille niitä ei syötetä.

Mimmin kanssa pitäisi nyt päästä kisaamaan tokossa. Se ilmoitettiinkin nyt muutamaan kokeeseen, toiseen se pääsi varakoiraksi. Alin kanssa en millään jaksaisi noita toko juttuja enää hinkata. Mieteinkin, että jos antaisin nyt sen hetken aikaa olla ja keskittyisin nomen treenaamiseen, ei oikeen meinaa tulla mitään kun itseä ei oikein enää nappaa. Niin ja nyt kun agilityä ollaan alettu harrastamaan niin kyllä tässä on ihan tarpeeksi harrastamista :) Joten voisi tokon osalta keskittyä nyt hetken aikaan ainoastaan Mimmiin. Katsotaan katsotaan :)