Havahduin tänään, että nythän mennään jukolauti jo elokuuta!! Mihin tää kesä on oikee menny?!? Aamusti kun lähdin töihin, lämpöasteita vain +6...melko kylmää...No eipä se vielä mitään, porvoossa oli tullut 30cm lunta eilis päivänä, jo on maailman kirjat sekaisin.

Töistä päästyäni nappasin koirat ja lähdin suoraan kohti metsää. Tara pääsi jäljestämään ja Ali vähän harjoittelemaan dameilla. Taran jälki meni hyvin. Alussa meinasi olla liikaa vauhtia päällä ja se meni kerran jäljeltä hukkaa, palasi kuitenkin nopeasti takaisin kun itse hidastin askelia. Lopun se jäljesti todella hyvin. Kyllä se taas tykkäsi :) Alille tehtiin markkeerausta sekä eteen lähetystä. Otettiin ykkös sekä kakkos markkeerausta. Kakkosessa (jolla aloitimme) sillä kiehahti vähän liikaa eikä se tajunnut keskittyä siihen ensimmäiseen heittoon. Lähetin sen hakemaan vaan sen viimeksi heitetyn, olisi mennyt muuten sähläykseksi. Ykköset meni sitten normaaliin tapaan hyvin. Eteen lähetyksessä otin pitkää matkaa niin että veimme damin yhdessä. Hyvin lähti joka kerta täysillä suoraan eteenpäin, hyvä hyvä :)

Nomeilun ja jälkeilyn jälkeen tehtiin vielä lenkki metsässä. Siellä oli mukava kaurapelto josta etenkin Ali nautti kovasti. Siellä oli mukava juoksennella kun minä en edes nähnyt missä se meni, oli se sen verran pitkää heinää :)

1788117.jpg1788122.jpg

1788118.jpg1788125.jpg

 

 

1788131.jpg1788126.jpg

Tuolta tultuamme menimme äitini luo kyläilemään. Koirat oli aika väsyneitä, mutta silti niiden oli pakko kohnata kaikkien mukana. Siellä nimittäin oli veljeni perheineen. Ali tykkää ihan hirveästi niiden nuorimmaisesta lapsesta, Vanessasta joka kohta puolin täyttää 2 vuotta. Sen kanssa on aina mukava leikkiä..lapsia kun molemmat ovat :) Otin vähän vielä tokoiluakin Alin kanssa. Lähinnä kaukokäskyjä sekä jääviä liikkeitä. Ihan hyvin sujui. Vaikkakin mulla on pieni kutina, että huomenna ei tule sujumaan ykköseen asti, harmi. No, ne on nyt kuitenkin luultavasti meidän viimeiset kisat lähiaikoina. Keskitytään siihen tärkeämpään lajiin, nomeen.