Arvasin, että jossakin vaiheessa tänne kirjoittaminen vähentyy ja unohdan kiireissäni mitään tänne merkitä. Harmin harmi!

Tara on parantunut entiselleen. Kaksi päivää ennen tikkijen poistoa se oli saanut kaulurin pois, joten se repi itse suurimman osan tikeistä pois. Seuraavana päivänä vein sen lääkäriin ja poistettiin loput tikeistä sekä se sai antibiootti kuurin ja kauluria joutui pitämään noin viikon ajan, että haava paranee. Onneksi nyt on jo hyvin parantunut.

Tänään olin Lucyn ja Alin kanssa Porin seudun kultaisten järjestämässä Match Showssa. Vähän meinasi paniikki iskeä, että miten selviän yksin noiden kanssa vaikka eri kehissä onkin. Onneksi ne ajoittui hyvin ja kerkesin molempien kanssa hyvin kehään. Tosin Lucyn juoksin nopeasti hakemaan autosta ja täysillä kehään, kun en tiennyt aikuisten jo alkavan, oma moka ;) Molemmat menivät hyvin kehässä! Ali oli oikein reipas ja antoi rauhassa siirrellä jalkoja sekä muutenkin esiintyi hyvin. Rupesipa joku uros rotikka räyhäämään Alille meidän takana kun juostiin. Olin koko ajan valmiina jos se pääsee irti, meno ainakin oli sen mukaista että en olisi ihmetellyt vaikka sen jalkoihimme olisimme saaneet. Ali ei siitä välittänyt yhtään, onneksi. Sitä ei paljon kiinnosta muut koirat silloin kun olemme jotain tekemässä :) Hyvä niin. Lucya en yrittänyt esittää muuta kuin vain harjoitellakseni seisottamista --> näpräsin ja nostelin jalkoja jotta tähän tottuisi. Siitä näkee miten se nauttii esiintyä, etenkin juostessa se oikeen kantaa hyvin itseään :) Ihaana londi <3 Niin ja KIITOS NIINALLE AUTON LAINAAMISESTA, HELPOTTI KUMMASTI ;)

Mätsäristä kun lähdimme, hain Taran kotoa ja tulimme äitini luo. Oli niin upea ilma että oli pakko ottaa kuvia! Taisi niistä jokunen jopa onnistuakin, laittelen niitä myöhemmin esille :) (toivottavasti en unohda)