Tänään pääsimme nyt sitten hierojalle. Hierojankin oli mukava hieroa, kun tiesi varmaksi että ainut vika mikä koirassa oli, on lihasjumi. Sai siis vapaasti hieroa eikä tarvinnut pelätä, että aiheuttaisi enempää tuhoa :) Kiitokseksi nopean ajan järjestymisestä, veimme Alin kanssa hierojalle suklaalevyn. Ali tykkää aina kantaa suussaan kaikkea, joten se sai viedä myös Minnalle levyn.

Ja kyllä siellä niitä jumeja olikin. Reisi oli nyt ihan hyvässä kunnossa, on ilmeisesti sitten ollut jotakin hyötyä edellisistä hieronnoista, jolloin siis sisäreidessä oli vähän jotain normaalista poikkeavaa. Minna puhuo räätälilihaksesta....tarkkaan ei tietenkään pysty sanomaan että mikä lihas on kyseessä, mutta siitä kohtiin mikä on sidoksissa koiran liikkeeseen, eli aika lähellä lonkkaa. Minna löysi sieltä selkeän jumituksen, Alista huomasi että sitä sattui aika paljon. Vaikka isot pojat eivät helposti valita, niin kyllä Alin oli pakko muutama kyynel päästää, kun sattui niin paljon. Reippaasti se silti jaksoi antaa Minnan jynssätä kipeää kohtaa. Kyllä koira vaan voi olla kiltti, kun antaa toisen satuttaa niin kauan kuin haluaa :) Onneksi hieronta päättyy kuitenkin aina siihen hyvänolon tunteeseen, siinä näkee, että ei koira nyt niin järin viisas ole :) Ikävät asiat unohtuvat heti, kun tulee jotain mukavaa tilalle :) Pystyisipä ihminenkin samaan.

13.5.2011

Jo nyt tänään huomaan selkeästi eroa tuon liikkumiseen. Ravi rupeaa olemaan jo melko puhdasta, kävellessä huomaan itse vielä selkeästi epäpuhtauden. Ihmettelen kyllä sitä, että ei tuo koira näytä kipuaan mitenkään, hierojan mukaan koirat ovat yleensä hieronnasta seuraavana päivänä aika kipeitä, mutta musta tuntuu että tuo on aina heti seuraavana päivänä jo niin villi ja paremmin liikkuva, että ei sillä kyllä paljon voi kipuja olla :) Tai sitten sillä vaan on tosi hyvä kipukynnys ja pää vie noin vahvasti eteenpäin :) En tiedä, mutta hyvä niin!

Ensi viikon perjantaina on taas aika Minnalle. Ajattelimme, että minä voisin sen nyt alkuviikolla vielä itse hieroa, tekisi tosi hyvää sille :) Voi että mää odotan jo, että pääsen kunnolla treenailemaan!!! En malta odottaa, että päästään kunnon metsälenkeille, uimaan, jäljelle, tottistelemaan ym. :) Yritän nyt kuitenkin edetä suht rauhassa, että lihakset pääsevät kunnolla aukenemaan :)

Lösyin muutaman vanhan kuvan. Niitä katsoessa, ei tarvitse ihmettellä jos Alilla on joskus paikat vähän jumissa :D