Lähdimme töistä päästyäni äitini työ. Koirat leikkivät taas koko ajan siellä olomme aikana. Jonkin ajan kuluttua lähdimme veljeni työ, jossa on siis myös koira, rotikka narttu Nella (Nella ja Ali on nähnyt jo muutamia kertoja). Kaikki kolme tuli taas loistavasti juttuun, mitä nyt Nella välillä yritti omia Alin itselleen ja piti sellaista Nellan touhua jos Tara ja Ali leikki. Meni poliisina paikalle ja murisi. Tuosta pitää päästä eroon, kun niillekkin on tulossa pian pentu. Rotikka uros :)

Lähdimme Emilian kanssa ottamaan Alista 10 viikon iän kunniaksi kuvia. Kaikki onnistuivat todella hyvin ja Ali oli riemua täynnä saadessaan juosta hiekkalaatikossa vapaana :) Ali pysyi hyvin läheisyydessäni ja yritti koko ajan ottaa kontaktia. Emilia sanoikin, että Ali ottaa ihan sairaan upeasti minuun koko ajan kontaktia ja muutenkin upeasti pysyy kanssani :) Niinhän se on :)

Veljeni kävi sitten illalla Nellan ja Taran kanssa erikseen rullislenkillä. Tara oli käyttäytynyt suht ok:sti. Sillä kun on tapana olla kuin sika meressä jos joku muu vie sen jonnekin. Veljeni taitaa olla ainoa, jonka kanssa se menee edes jotenkin nätisti. Jäätiin koko sakki niille yöksi. Ali nukkui yönsä hyvin, mitä nyt juoksuinen Nella yritti itseään sille välillä tarjota ;)

Tässä muutama kuva Alista joita Emilia otti.

715515.jpg

715516.jpg

715517.jpg

715519.jpg

715521.jpg

715522.jpg

Emilia on kyllä loistava kuvaaja! Saa aina niin hyviä tilanne kuviakin.