Alin kanssa ollaan treenailtu nyt tokon voittajaluokan liikkeitä. Lähinnä tunnaria sekä ruutuun lähetystä. Tunnari onnistuu 6 palikalla hyvin...sisällä. Ulkona se haluaa vaan mahdollisimman nopeasti tuoda kapulan mulle, eikä keskity etsimään sitä oikeaa. Tiedä sitten miten sen saisi keskittymään ja rauhoittumaan. Voittajaluokassa starttaamme kuitenkin näillä näkymin vasta ensivuonna. Metsästämme vielä avoimesta sen viimeisen ykkösen. Sitten unohdetaan kisaaminen hetkeksi. Tokokisa on jo katsottuna valmiiksi, josta yritämme viimeistä ykköstä ;)

Pitäisi pistää ilmot menemään kahteen NOME kokeeseen...Närpiöön sekä pomarkkuun, apua! Ollaankohan me edes valmiita silloin...mulla ei ainakaan ole kunnolla edes tiedossa mitä kokeissa tapahtuu. No en tiennyt silti taippareistakaan että ei sen puoleen...Kunpa saisimme tuloksen jommasta kummasta kokeesta, olisi niin hienoa :)

Eilen menin rullaluistimilla lenkille...molemmat koirat mukana! Siinä vasta ihmisillä oli katsomista. Ensiksi kauhistuneet ilmeet "HULLU TYTTÖ!!"-ajatuksia ja sen jälkeen hymyilyä kun koirat menivätkin niin nätisti. Ihan ihmettelin, että miten ne nyt noin menee ja että kuinka helppoa olikaan mennä. Ohitimme pari koiraakin eikä mitään ongelmia. Hyvin sain tiivistettyä meidät pienempään tilaan, aina kun tuli pyöräilijä ohi. Koiratkin tykkäsi, kun välillä menin niin lujaa että ne joutuivat molemmat laukkaamaan. Vähän mietitytti, että saankohan ne helposti noin lujista vauhdeista rauhoittumaan. Ei tarvinnut kuin itse ajatella hiljentävän niin ne hiljensi myös. Remmit ei kiristiny kummallaakaan  ja hyvin antoi mulle tilaa liikkua :) Alikin kuin vanha tekijä, vaikka sen kanssa ei olla menty rulliksilla. Tara on tottunut rulliksilla vetämään valjaissa, mutta sekin meni nyt tosi hyvin. Ajattelinkin, että rupean vedättämään Taraa taas kun nyt mulla on se canicross vyökin, siihen saa sen kätevästi kiinni ja likka saa luvan vetää :)

Taralla huomenna kontrolli käynti korvatulehduksesta...veikkaan ettei ole mennyt kokonaan ohi, vaikka paljon parempi jo onkin. Sillä on muuten ollut nyt pari päivää maha löysällä. On kotona odottanut yllätykset kun oon töistä tullut, ihanaa. Johtuu varmaan siitä, kun tyhmä meni ja söi Eemelin vanhat ruuat (märkäruokaa) jotka oli jo turhan kauan kupissa ollut..no, eiköhän se siitä.

Odotan innolla...tiistaina tulee uusi karvainen lapsi elämäämme! Ei ei, ei mulle tällä kertaa :)