Noniin, jos vaikka ihan kirjottaisi tämän päiväisestä blogiin asti :) On tämän päivitys jäänyt ihan kokonaan...

Tuomarina toimi Markku Santamäki. Menimme koepaikalle jo heti kymmeneltä, koska alokasluokassa oli muutama ryhmäläiseni ja halusin nähdä niiden suorituksen. Ensimmäistä kertaa kokeessa starttasi Maria ja Repe, joita olen pitänyt silmällä jo pian vuoden päivät (??) . Oli älyttömän mukavaa ja palkitsevaa nähdä nämä kaksi kehässä!! Maria ohjasi repeä hienosti ja Repe jolla on ennen ollut kauheat haistelu ongelmat toimi niin hienosti! He vetivätkin 188 pistettä ja sitä myöden myös luokkavoiton!!! Upea aloitus niillä!!

Päivä oli sateinen ja kolea, juuri täydellinen siis koepäiväksi!! Sataa olisi voinut vähän vähemmän, mutta ei sekään sitten loppupeleissä mitään haitannut, kun ei kerran kaatamalla tullut. Meidän luokassa oli 8 koirakkoa ja luokka alkoikin jotain tunnin myöhässä. Alin vire oli TÄÄÄÄÄLLLÄ  asti....mietein että pysyykö se lainkaan nahoissaan ja saanko sitä toimimaan. Teinkin aluksi vähän töitä että sain sen vietyä paikalla oloihin hallinnassa. Kokonaisuudessaan koe meni mukavasti, oli kiva rupatella ihmisten kanssa ja tunnelma oli kiva. Ali toimi ihan kivasti ja oli taas vaihteeksi melko tiukka tuomari joka oikeasti rokotti helposti! Sellaiselta tuomarilta on aina mukava saada ykköstulos kun tietää että se on ansaittu :) Enää uupuu se yksi ykkönen, täytyy nyt katsoa vielä jokin koe ja toivoa että silloin napsahtaa!!! :)

Paikalla istuminen 9

Paikalla makuu 9

Seuraaminen 9½

Idari 9

Luoksetulo 5

Ruutu 6

Ohjattunouto 10

Hyppynouto 10

Tunnari 10

Kaukot 6½

Ruudussa Ali taas bongasi väärän tötsän, meni ekaksi merkille hyvin, mutta juoksi siitä ensiksi väärälle tötsälle, jolloin jouduin antamaan lisä käskyjä. Muuten ruutu meni lopulta ihan kivasti. Luoksetulossa meni ainoastaan maahan sekä kaukoissa liikkui mutta suoritti kaikki asento vaihdot.

Nyt mulla alkoi viikon loma, joten taidammekin nyt tehdä paljon jälkiä ja jättää tottis pariksi viikoksi kokonaan :) Jälki se on sitten hienoa ja rentouttavaa :)

Tässä muutama kuva viime kokeesta:

Kuvista kiitos Lauran miehelle Jannelle!