Ei näin kesäisin muista edes blogia päivitellä! Kertaan tähän vähän kuulumisiamme...

Taralla on nyt jokusen aikaa ollut taas korvatulehdus. Bakteeri peräinen, joten siirtyminen J&V koiraruokaan on tainnut auttaa hiiva ongelmaan, toivottavasti. Se sai korvaan antibiootti kuurin sekä korvatippoja. Nämä ei auttanut joten jouduin hakemaan uutta tippaa korvaan. Nyt näyttäisi tehoavan, onneksi. Näyttely, jonka piti olla 26.7 jäi nyt ohi suun doping sääntöjen takia, harmi! Olin jo niin odottanut että Tara saa ensimmäisen (ja luultavasti viimeisen) näyttely arvostelunsa :) Mutta ei niin ei. Helteiden takia ei olla nyt pahemmin mitään voitu tehdä. Minä kun olen iltaisin jo melko aikaisin nukkumassa joten silloinkaan ei sitten voida mitään tehdä. Herätys kun on 04.30 niin väkisinkin illalla tulee uni silmään :) Uimassa käytäisiin, mutta noi korvat...paah. Tottista ollaan vähän otettu...jälkeäkin on tarkoitus ollut tehdä mutta aina se on vaan jäänyt =/ Nyt kun ilmat viilenevät niin ruvetaan taas sitä aktiivisemmin harrastamaan.

Alin kanssa sitten taas ollaan nomeiltu, silmällä pitäen kokeita. Harjoiteltu lähinnä ohjausta sekä markkeerauksia maalla ja vedessä. Täytyy itse vaan olla ohajuksessa pirun nopea, tuo ei nimittäin ole siinäkään mikään hidas. En kerkeä edes tajuamaan kun se jo on damin kohdilla :) Ollaan käyty parissa tokokisassa, hyvin tuloksin! Eli on tullut nyt 2 x AVO1, jipii :) Toisella kertaa sijoitus 4. ja toisella 1. Eli ei huonosti :) Nyt sunnuntaina olisi taas, toivon että sieltä se TK2 tulisi. Sitten me jäädäänkin toko tauolle, ainakin kisojen osalta. Katsotaan sitten koska voittajassa meidät nähdään.

Rauma 19.07.2008 AVO-1 4/9

Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen taluttimetta: 9,5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10
Luoksetulo: 5
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 6
Noutaminen: 10
Kauko-ohjaus: 9
Estehyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10
Yhteensä 173
Tuomari: Ilkka Sten

Harjavalta 23.07.2008 AVO-1 1/10

Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen taluttimetta: 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10
Luoksetulo: 5
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10
Noutaminen: 9
Kauko-ohjaus: 10
Estehyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10
Yhteensä 179
Tuomari: Ilkka Sten

Nyt tänään kävimmeAlin kanssa tutustumassa agilityn salaiseen maailmaan. Tuohan olisi siihen niin passeli, lähinnä nopeutensa ja älykkytensä takia. Se kun oppii kaiken aina yleensä ensimmäisellä kerralla, olisi helppo edetä tässä lajissa, mikäli minä vaan pysyn koiran mukana. Kokeilimme puomia, putkea, keppejä sekä ihan vaan hyppyä. Vahvin näistä oli luonnollisesti hyppy sekä yllätyksenä minulle puomi. Se meni sen kuin oltaisi jo useasti harjoiteltu. Vauhdin pidin minimissä (=normaalin koiran juoksu, heh :D) mitä nyt Alia sai himmattua. Poika näytti tykkäävän hommasta :) Tätä siis aletaan myös harrastelemaan.

Uitu ollaan myös paljon, lähinnä Alin kanssa Taran korvien takia. Ne kun melkein heti ärtyvät jos niihin menee vähänkin vettä.

1784528.jpg

1784532.jpg

1784533.jpg

1784538.jpg

1784542.jpg

1784545.jpg

1784548.jpg