Lauantaina onkin sitten Taran ensimmäinen näyttely. Mennään hakemaan sieltä se T :) Mukava mennä sen kanssa pitkästä aikaan johonkin tapahtumaan jossa on koiria.

Ollaan otettu nyt vähän nomea. Tuntuu että tolle on tullut entistä enemmän vauhtia hakuruutuun. Se onneksi myös löytää sieltä damit vaikka juokseekin kuin tuulispää. Viimeksi otettiin Ninnin kanssa treenit vaikealla maastolla (mäkiä, isoja kiviä sekä tosi tiheää metsää) ja piilotettiin damit heinikon tai puunrungos alle. Hyvin pojan nokka ne löysi.

Tokossa ei olla edistytty mihinkään suuntaan. Viime sunnuntaina Ali ei osannut ohjatussa ryhmässä enää  tunnaria...en tiedä mikä sillä oli. Tuntui että se ei osannut yhdistää sitä tokoiluun, kun oli ihan sen näkönen että mitä sä nyt käsket, määhän oon tässä sivulla että tehdään nyt jotain. No, harjoitusta lisää. Idari meni ihan kivasti sen kanssa, ottaen huomioon että ollaan sitä harjoiteltu kerran aikaisemmin. Se osasi kaikki jäävät liikkeet, paitsi maahanmenossa se jostain kumman syystä lähti mun perään. Vein se takaisin ja sitten se kyllä pysyi. Treeni paikka ei ole kauhean kaksinen. Sekin saattaa vaikuttaa siihen, miten koira siellä toimii kun itse miettii koko ajan vaan pulujen tuomia tauteja ( siellä siis on majaillut pirusti puluja ja niitä ollaan sieltä hävitetty sitä mukaa kun on sisälle tulleet).

Tänään on Mimmin treenit. Menen pitkästä aikaa katsomaan kuinka neidillä menee. Nyt lähden dameineni metsään ja sen jälkeen lenkille.