Taralla alkoi eilen ohjattu koulutus. Ollaan sen kanssa ALO/AVO ryhmässä. Meitä taisi olla siinä 6 yhteensä, jos oikein muistan. Taran kanssa ei olla piiiiitkään aikaan oltu missään treeneissä, jossa on häiriötä. Vähän mietein että miten se tuolla sitten tekee ja kun paikkakin on vähän sellainen kolkko. Otettiin siellä paikalla istumista, paikalla makuuta, jäävät liikkeet sekä kaukokäskyt. Hyvin se teki. Mulla ei ollut sille muuta palkkaa kuin lelu, sillä epäonnistuin sen maksan valmistamisessa :D Sain Susselta muutaman kanasydämmen ja ne oli niin herkkua Taralle, että se olisi tehnyt vaikka mitä. Täytyy seuraavaksi ottaa niitä sitten.

Alin treenit on heti Taran treenien jälkeen. Meitä oli paikalla ainoastaan kaksi, minä + bc Oona. Tehtiin ruutua, hyppynoutoa, luoksetuloa sekä seuraamisessa siirtymisiä sekä askeleita. Mukavasti meni treenit ja saatiin tehokkaasti tehtyä kaikkea kun paikalla oli vain me kaksi. Saisi useamminkin olla näin :) Treenien jälkeen menin vielä noiden kanssa pellolle jotta saivat riekkua.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään menimme hallille treenaamaan äitini ja Mimmin kanssa. Otin Taran kanssa alokasluokan liikkeet. Se teki ne tosi hyvin! Nyt mulle on iskenyt pieni kisainto myös Taran kohdalla, että mitä jos sen pää nykyään kestäisikin kisata :) Voipi olla, että meidät tullaan näkemään joskus vielä kehässä. Käskytin Mimmiä ja meidän äitiä alokasluokan liikkeet. Pikkasen seuraamisessa se poikitti ja välillä edisti joissakin kohdissa. Kokonaisuudessa meni ihan loistavasti! Sekin on jo pian kisakunnossa, vielä vähän varmuutta liikkeisiin sekä kisatreeniä. Nyt vasta ensimmäistä kertaa otettiin kaikki liikkeet putkeen käskytyksellä, palkkaus oli tietenkin aina liikkeiden välissä. Alin kanssa otin taas ruutua, hyppynoutoa, luoksetuloa, seuraamista sekä tunnarin. Luoksetulossa se edelleen liikkuu liikaa käskyn jälkeen. Tohon täytyisi jotain keksiä. Tunnarin tehtiin ekaa kertaa kisaomaisesti, eli käännyin ja Ali katsoi kun kapulat vietiin. Nätisti se haki oman sieltä. Tein pari kertaa putkeen, hyvin meni :) JES!!

Treenien jälkeen aurinkokin oli alkanut paistamaan. Eipä mulla tietenkään kameraa ollut mukana, joten kipin kapin sitä hakemaan ja koirien kanssa pellolle: