Simo sen kun kasvaa. Painoa 9 viikon iässä 7,4kg eli 2 kiloa on tullut lisää kahdessa viikossa. Sopiva tahti :) Korkeuttakin on tullut selkeästi ja pentu on muutenkin jotenkin paljon isompi. Korvat ovat molemmat jo kunnolla pystyssä, toinen nojaa vähän toista, mutta pystyssä on :)

Tänään käytiin ystäväni pitämällä pentukurssilla. Me emme osallistuneet varsinaisesti tunnille, vaan tarkoitus oli totuttaa Simo olemaan siellä rauhassa, jotta voin ottaa sitä pian omille kursseilleni mukaan. Aluksi se vähän melttosi siellä ja yritti saada jotain toimintaa aikaiseksi. En reagoinut sen juttuihin, jos tarjosi kontaktia muhun ja oli nätistí, palkkasin sen. Meni noin 5-10min kun Simo katsoi parhaaksi mennä unten maille. Tätä ennen olimme jäljellä, joka varmasti edesauttoi asiaa. Simo nukkui tyytyväisenä ja rentona melkein koko tunnin, ei välittänyt haukkuvista muista pennuista tai muutenkaan vaikka koiria meni ihan sen vierestä. Rautaisat hermot taitaa pojalla olla :)

Koulusta suoraan menimme veljeni luo kahville. Simo tuli sinne ensimmäistä kertaa. Ei se ollut moksiskaan. Päinvastoin, ilahtui kun näki niiden 5kk ikäisen rotikkapojan, tunnin verran ne taisikin nahistella :) Masa suurimmanosan vaan makasi kun toinen luuli olevansa kova ja voimakas ollessaan Masan päällä örisemässä :) Oli ne hassuja, molemmat nautti kyllä riehumisesta :) Simo ei välittänyt niiden kanista, joka oli samassa huoneessa jossa me kahviteltiin. Lapsetkin se vaan moikkasi iloisesti :)

Kyllä vaan on edelleen voimistunut ajatus siitä, että tuo pentu todellakin on lupaava. Se on kuuliainen, energinen ja jotenkin tuntuu että se on juuri sopiva mulle :) Ei helpoimmasta päästä, mutta ei toivotonkaan :) Ihana Simo!!!

vekara miettii mitä ilkeyksiä sitä keksisi :)

Ja tämän se sitten keksi ;)