Ollaan Alin kanssa nyt nomeiltu, harjoiteltu ohjausta sekä muita juttuja. Hyvin on mennyt. Ali on myös ollut nyt muutaman kerran mulla mukana vetämässä treenejä ja saanut olla esimerkki koirana aina välillä.

Harjoittelin jätkän kanssa ensimmäistä kertaa ohjattua noutoa. Se taitaa oppia tämän liikkeen nopeasti, sillä hyvin se haki jo nyt aina sen minkä pyysin. Hienoa :) Ei tässä nyt ole sitten enää paljon liikkeitä, joita pitää opetella että ollaan valmiita evl luokkaan. No, ehkä nyt kuitenkin varmuutta täytyy tulla lisää :)

Taralle tuli taas korvatulehdus. Se yllätys yllätys, sai varastettua TAAS sämpyläpussin...oon mää kyllä huolimaton. Nyt kyllä loppuu kokonaan leivän ostaminen ellen kerta osaa nostaa niitä aina pois.

Tänään on taas molempien kanssa ohjatut treenit. Onneksi ei ole kylmä, niin tarkenee hyvin. Ajattelin keittää niille nameiksi possun sydäntä. Katsotaan sitten että kuis se maistuu :)

Mimmin kanssa tehtiin eilen kokeenomaisesti alokasluokan liikkeet. Palkattiin silti aina liikkeiden välissä, mutta muuten tehtiin niin kuin kokeessa. Yllätyin ihan, että miten hyvin se teki. Minä siis käskytin ja äitini treenasi. Jokainen liike onnistui ja vielä hyvinkin. Kyllä se vaan pian on valmis kisaamaan, heti kun ikä riittää :)

Tarankin kanssa mulla on tarkoitus startata tänä vuonna. Ajankohdasta en vielä tiedä. Sen näkee sitten, että koska uskallan sen ilmoittaa :)

Mimmi tuli siskoni kanssa meille yökylään. Kyllä on Eemelillä ollut mukavaa, kun sai parhaan kaverinsa tänne. On ne vaan niin hyviä kavereita :)