Tänään oli todella mukavat treenit! Alin kanssa otettiin ensiksi ilmavainuharjoituksia pari. Se tiesi nyt jo että siellä haetaan ihmisiä. Nyt maalimies oli jo aika kaukana ja irrotin sen melkein heti. Otin aluksi sen kanssa muutaman askeleen maalimiestä kohti ja kun huomasin että sai hajun, päästin sen käskyn kanssa irti. Innoissaan se meni äijän työ.

Taran kanssa tehtiin nyt niin, että maalimies meni piiloon Taran katsoessa. Palkkana oli neuta. Se oli ihan liekeissään ja juoksi iloisena. Se oli muutenkin tosi innoissaan ja rohkea koko treenin ajan. Hienoa! Ehkä siitä tulee vielä kunnon hakuilija ;)

Illalla on tokotreenit Alin kanssa. Paikkana on nyt friitalan nahkatehdas ja ryhmämme alkaa jo 15.45 (siirryttiin siis askelta ylemmäs, jotta Taran ja Alin treenit ovat perätysten).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nyt on tokotreeneistäkin kotiuduttu. Pääsin onneksi Ninnin kyydissä, samassa ryhmässä kun ollaan. Paikka oli aika karu ja pieni, sekä siellä oli sisällä vielä pari pulua. Meille lintukoiran omistajille luvattiin, että kaikki pulut kun siellä ammutaan, ne laitetaan talteen meitä varten :)

Ali aluksi vähän ihmetteli paikkaa, haiseehan siellä lintu sekä se oli pimeä ja karu. Äkkiä se tuli taas omaksi itsekseen eikä miettinyt mitään muuta kuin treenejä. Eikä sitä edes häirinnyt linnut siellä orrella. Hyvin on poika oppinut, että eläviin ei kajota :)

Treenit meni ihan ok. Paikalla istumisessa Ali käytiin kaksi kertaa nostamassa ylös (aika oli 2min). Tämä saattoi johtua osittain siitä, että tuo oli selvästi väsynyt tänäsestä hakuilusta. Paikalla makuu 4 min. se pysyi hyvin. Lonkassa se kyllä makasi, mutta en ole tuohon puuttunut. Pääasia ettei venkslaa ja käänny puolelta toiselle. Kaukoissa mun pitää nyt keskittyä siihen, että seisomisesta istumaan mentäessä se liikuttaa etupäätään ja takajalat pysyvät paikallaan. Sitä pitää nyt harjoitella.

Nyt on tullut touhuttua taas koko päivä koiramaisissa merkeissä. En edes kerinnyt veljentyttären synttäreille kun koko ajan olen mennyt joka suuntaan.

Nyt voikin hyvin mielin rojahtaa telkkarin ääreen :)