Tänään se "suuri" päivä sitten on. Alin ensimmäinen (ja luultavasti viimeinen) näyttely! Äitini sekä isäpuoleni tulee omalla autollaan, sillä Lucy on näytelmissä myös mukana. Lähdimme hyvissä ajoin ajamaan kohti tamperetta. Ensiksi menin kuitenkin ruosniemestä hakemaan Emilian ja sitten nokka kohti pikatietä.

Matka sujui rattoisasti koira jutuista pulisten. Kun kurvasimme messukeskuksen pihaan, rupesi mahassa muljata ja jännitys kasvoi! Jännitystä helpotti se, että en joutunut itse menemään Alin kanssa kehään vaan tuttavani Suski esitti sen. Hyvin se myös teki sen! Onneksi junnu urokset on heti ensimmäisenä, niin ei jouduttu kovin pitkään odottamaan. Suski sai Alin seisomaan hyvin. Se esitti sen vapaasti sillä Ali heilutti häntäänsä niin mukavasti ja oli oikein iloinen, että turhaan sitä olisi alkanut kunnolla asettelemaan. Tarkoituksena kuitenkin oli saada tolle se pakollinen H.

Hyvin meni kokonaisuudessaan Alin osuus (sekä suskin, heh) :) Ali oli keskittynyt eikä reagoinut yhtään ympärillä tapahtuville asioille. Siksi ihmettelenkin, miksi tuomari kirjoitti arvosteluun "very nervous" vaikka sitä se ei missään nimessä ollut. No, mitäpä tuosta. Kummallista vaan miten voi tulkita koiran, joka on keskittynyt ja kuuliainen sekä antaa tuomarin koskea hievahtamattaan hermostuneeksi, outoa :)

H sieltä sitten onneksi kuitenkin tuli! Jipii! :) Tässä arvostelu:

"10 month typical working type. Very nervous. Good substance overall. Nice head. Good neck and topline. Tail low set. Brest could be deeper. Needs more angulations. Prefer more bone. Straight fore legs. Good feet. Well presented. Moves narrow behind. Very low pasterns. Deep dark colour."

1429512.jpg1429517.jpg

Alla olevan kuvan kuvannut :Hanna Pohjatalo

1429513.jpg

Lucylla meni myös ihan kivasti. Se sai EH:n ja ihan mukavan arvostelun. Lisään sen kotisivuille Lucyn tulokset- osioon kunhan muistan ottaa sen äitini tyköä mukaan ja suomentaa.

Lucy on kuvassa neljäntenä ja sen edessä kolmantena on sisko Dazzling Copy

1429520.jpg