On taas kulunut aikaa viime kirjoituksesta. No eipä tässä mitään kummempia ole tapahtunutkaan.

Mimmi kävi 15.4 torstaina lonkka-ja kyynärkuvissa, eläinlääkäri arvioi B/B ja 0/0, katsotaan millaisina tulee kennelliitosta.

Ali menee silmien peilaukseen keskiviikkona, toivotaan pojan näkevän hyvin :) Sunnuntaina onkin sitten Alin kanssa pitkästä aikaa tokokoe, mukavaa ja jännittävää!!

Kevään myötä on tullut taas kova treeni-into. Olen ilmottautunut kahteen tokokokeeseen, jos kävisi hyvin Ali valioituisi niistä. Siltä kun puuttuu kaksi ykköstulosta jotta siitä tulisi suomen tottelevaisuusvalio. Nome kokeeseen olen ajatellut myös mennä tänä vuonna, tavoitteena saada sille avoimesta luokasta tulos :) Täytyisi ohjauksia nyt ahkerasti harjoitella, olen niin laiska ollut tämän lajin suhteen. Sääli sinänsä kun menee hyvä koira hukkaan. PK-jälki on ruvennut myös enemmän kiinnostamaan, Alille onkin tehty nyt keväällä muutama jälki ja hyvin tuntuu käyttävän nokkaansa. Jos vaikka syksyllä tulisi mentyä ihan kokeeseen asti. Paljon suunnitelmia täksi vuodeksi.

Muutama astutuskysely on tullut, mahdollisesti ensi vuodelle. Nartut tuntuvat äärettömän hyviltä Alille, toivotaan että tähän maailmaan tulee ensi vuonna pikku Aleja :)

 

Kimppa treeneissä Paneliassa, tarkkaavaisina minne dami viedään: Ali, Kettu ja Linus