Tein vasta tänään itselleni blogin vaikka tarkoitus on ollut tehdä jo aikoja sitten. Kirjoittelenkin menneestä ajastas sen mitä muistan.

11.06.2007

Tänään koitti se suuri päivä, kun kävin hakemassa pienen pienen kultaisennoutaja pennun. Pentue oltiin valittu huolella silmällä pitäen käyttötuloksia. Tämä pentue onkin sellainen, mikä ei näyttelyistä kiinnostuneille sovi.

Kotimatka sujui hyvin. Ali nukkui koko matkan eikä itkenyt yhtään. Yhden pysähdyksen tehtiin matkan aikana (vaasa-pori). Kotona Alia odotti kaveri, johon piti tutustua. Tara suhtautui pentuun niin kuin arvelinkin, oli iloinen ja heti valmis leikkimään. Alussa piti olla tarkkana, ettei leikki mene liian hurjaksi. Sakemanneilla kun on oma leikkityylinsä, jossa helposti pienemmät jää jalkoihin.

Ali oli tosi reipäs kotiin tultaessa. Heti lähti innokkaana tutkimaan uutta kotia eikä aristellut yhtään. Illalla kun oli nukkumaan meno aika, Ali vinkui pikkaisen eikä tiennyt oikeen mihin se olisi mennyt nukkumaan. Olisi vissiin pitänyt päästä heti mamman kaikkuun hyssyteltäväksi ;) Äkkiä se sitten kuitenkin löysi itselle mukavan nukkumapaikan sänkyni vierestä, jossa nukkuikin koko yön sikeästi. Ensimmäinen yö selvitty :)

Ali kuvassa kotimatkalla

715381.jpg

Muuta höpötystä Alista

Alin luonne on mitä mahtavin! Se on erittäin rohkea pentu, jolla riittää intoa ja sinnikkyytä joka asiaan. Taistelee lelusta innokkaana ja vastustaa hyvin, tuon ikäiseksi :) Saa nähdä mitä tuosta pikkuipanasta vielä tulee.

Alussa oli ei tehnyt mitään tarpeitaan sisälle. Se ihan kuin olisi heti osannut pyytää ulos, taikka sitten minä vain kuskasin sitä niin paljon pihalle, ettei sisälle kerinnyt mitään tulla. Sitten kun ensimmäinen pissa tuli sisälle, siitä se sitten lähtikin :X Enää ei oltukkaan niin sisäsiitejä mitä oltiin annettu ymmärtää ;) Kyllä se tosta vielä oppii. Aina vaan sattuu harvemmin vahinko sisälle, kunhan itse jaksaa olla skarppina koko ajan.