Niin se tämäkin vuosi ollaan eletty. Tuntuu että just äskenhän oli joulu ja nyt se on taas, menee hirveän nopeasti aika mitä vanhemmaksi elää. Täytyy siis nauttia joka päivästä niinkuin se olisi viimeinen.

Nyt kun vuosi tosiaan kohta vaihtuu, mietin mitä saavutimme Alin kanssa vuonna 2010. Saavutin enemmän kuin osasin uneksia, Saimme EVL:ästä kaksi ykköstulosta, jolloin saimme suomeen uuden tottelevaisuusvalion!! Treenasimme jälkeä ahkerasti, ja sekin palkittiin kun menimme syksyllä elämämme ensimmäiseen palveluskoira kokeesee, saimme sieltä loistavin pistein JK1 koulutustunnuksen. Oli erittäin mukava vuosi, ihan näin tulostenkin perusteella :)

Ali on pysynyt terveenä, mitä nyt kesällä oli vähän hotspot ongelmaa sekä selkä vähän jumittui "liiallisesta" jäljestämisestä. Ensi vuonna osaankin tähän varautua ja pidän pojan selän hyvässsä kunnossa. En edes tiennyt, että jälki pistää useiden koirien selät jumiin.

Vuonna 2011 meillä on tavoitteet vain yhdessä lajissa, PAJÄssä. Tavoitteena on saada JK2 ja JK3 ja olisi erittäin hienoa, jos saisimme kolmosluokasta jopa ykköstuloksen. Treeniä vaan ahkerasti, Ali on kyllä erittäin hyvä jäljellä sekä muutenkin hyvä koira, joten eiköhän tuokin ole ihan mahdollista :)

Ensi kesänä voikin olla, että Ali ei ole enää tämän asunnon ainoa treenikoira.....katsotaan katsotaan ;)

MUTTA SUPER HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE JA TULOSRIKASTA UUTTAVUOTTA 2011!!!!