Käytiin tänään kimppa kuvauksissa. Meitä lähti Ventelälle yhteensä viisi koirakkoa, Ali, Tellervo, Oona, Rafiki sekä Ruusa. Bortsu voittoinen reissu siis :) Aika oli 12.00 ja päästiin lähtemään pois jo jälkeen kaksi. Lääkäri siis oli ripeä ja meillä oli koirat hyvin valmiina ettei tarvinnut odotella. Tuloksetkin oli eläinlääkärin arvion mukaan kaikilla ihan miellyttäviä:

Ali B/B 0/0 Tellervo A/A 0/0 Oona A/A 0/0 Ruusa A/A 0/0 ja Rafiki A/A(?) 1/0 (?). Rafikista en ole varma oliko tuollaiset. Oli mukava reissu kaiken kaikkiaan. Kiva mennä jännittämään kuvauksia kun seura on noin mahtavaa! Kiitos siis Heidille, Marjukalle, Tuijalle sekä Millalle, niin ja tietysti pikkuselle vaaville seurasta!

Illalla lähdettiin Taran kanssa ruosniemeen Emilian ja Acon kanssa lenkille. Tehtiin sellainen noin tunnin remmilenkki ja lopuksi mentiin niin että koirat sai olla vapaana. Kiitos myös heille lenkkiseurasta, meillä oli Taran kanssa kivaa eli pian taas uusiksi :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alin tunnari on nyt edennyt siihen, että se tuo oikean MIKÄLI olen kapulat vienyt niin, että se ei näe kun niitä vien. Eli Ali on odottamassa toisessa huoneessa. Ilmeisesti sille tulee liikaa tavallinen nouto mieleen jos on katsomassa. Seuraava kokeilu onkin sellainen, että ns. liikkeen ohjaaja vie ne. Katson onko sillä merkitystä etten itse niitä vie, toivottavasti.

Huomenna onkin sitten Mimmin treenit. Menen ensimmäistä kertaa sen kanssa sinne koska äitini ei tällä kertaa pääse. Saa nähdä tekeekö minipää mun kanssa siellä yhtään mitään, vai osaanko itse edes sen kanssa tehdä ohjatuissa treeneissä. Innolla siis odotan huomista :)