Eilen oli taas molempien koirien ohjatut treenit, ensiksi Taran. Otettiin luoksetulon pysäytyksen, paikalla makuu 3min, liikkeestä seisomisen, noudon, hypyn sekä seuraamista. Tara teki kaikki liikkeet tosi hienosti! Sillä oli koko ajan hyvä viretila. Nyt se teki kaikki niin, miten se tekee aina jos ollaan kahdestaan ilman häiriötä. Ohjaajammekin kehui Taran virettä ja sanoi että ei muuta kuin kisaamaan. Hienoa, että meillä on alkanut yhteistreenit sujumaan jo noin hyvin. Ja se paikalla makuukin, ei yhtään vinkunut eikä ollut levoton. Hyvä Taatsi!!! :)

Alin kanssa meni totuttuun tapaan kaikki taas ihan hyvin ja se oli koko ajan sata lasissa. Otettiin ensiksi idaria. Se suoritti kaikki liikkeet oikein, ainut että se ennakoi siinä kun palaan sen viereen, eli se alkaa seuraamaan heti kun menen sen viereen. Nyt täytyy harjoitella niin että en otakkaan sitä mukaan siitä vaan kävelen vaan ohi. Sitten otettiin kaukokäskyjä. Nyt täytyy hioa seisomisesta istumisen oikeaksi. Sitten onkin kaikki niin, että sen ei pitäisi liikkua yhtään. Matkaa tietysti sitten lisää, mutta nyt se liikkuu jonkin verran juuri tuon seisomisesta istumisen takia. Sitten otettiin luoksetulon pysäytyksen. Lattia oli liukas, joten vähän liukui pysäytyksen jälkeen, mutta iso parannut sillä on tohon tapahtunut. Maahanmenossa jouduin antamaan muistaakseni toisen käskyn, ekasta käskystä se jäi vähän ilmaan, eli kyynäret eivät osuneet maahan. Sitten otettiin hyppynoudon. Edelleen joudun sitä auttamaan että se tajuaa hypätä esteen takaisin. Meitä oli treeneissä yhteensä 7, eli ei keritty ottamaan muita kun nuo. Otin sitten itsekseni vielä seuraamista.

Eilen ennen treenejä kävin Emilian luona ottamassa niiden toisesta koirasta kuvia, Donnasta. Tässä jokunen kuva siltä reissulta: