Pyrin tekemään joka päivä yhdellä aterialla jäljen ja yhdellä tottista. Aamupäivällä oli tottiksen vuoro. Treeni on edelleen samanlaista, seuraamisen alkeita ja yleistä hauskan pitoa, palkkausta aktiivisuudesta ja sen sellaista. Yritän etten kiirehdi tässä liikaa, tärkeämpää on se hyvä meno :) Hyvin pentu tunnistaa jo nimensä. Sain meidän tottistelut tänään videollekin. Tein siitä hienon musiikilla säestetyn pätkän, mutta juutuuppi sanoi että rikon tekijänoikeuksia, joten jouduin ottamaan siitä musiikin pois. No, idea videossa on edelleen sama, eli siinä näkee pennun :)

Video löytyy täältä: http://www.youtube.com/watch?v=QnqXxwQAEsI

Iltapäivällä mentiin tupalaan. Kaverini tuli sinne lk colliensa kanssa treenaamaan viikonlopun koetta varten. Tein Simolle kentälle jäljen (ruudun). Nyt jälki meni parhaiten kuin aikaisemmin on mennyt! Simo meni tarkasti ja tiesi jo hyvin mistä tässä on kyse. Kerran nousi pää, mutta hyvin tuntui nyt pystyvän keskittymään, vaikka juttelimme kaverini kanssa samalla, oli tuulinen ilma sekä autoja meni koko ajan ohi. Tuli itselle tosi hyvä mieli tämän treenin jälkeen :) Jes!!!!!

Alin kanssa otin tottista. Se oli iha liekeissä. Ilmeisesti on vaikuttanut huomion jakaminen noin kauheasti, en muista koska se olisi ollut ihan tuollainen :) Hyvä hyvä!

Simo oli taas kentällä takahutlarissa. Siellä se taas vaan makasi kun avasin luukun. Hienoa, jos se oppii olemaan siellä täysin rauhassa. Liian paljon näkee koiria (sakemanneja) jotka louskuttavat autossa eivätkä pysty rauhoittumaan sinne. Tykkään aina vaan enemmän ja enemmän tuosta mukulasta!!! Huomenna tämä mun pentuvapaa loppuu ja joudun töihin, heti 6-14, huoh. Ja illaksi vetämään treenejä, voi olla että vien Simon siksi aikaa äitini työ, ettei joudu olemaan ihan koko päivää yksin kotona. En luultavasti viitsi ottaa sitä treenejä vetämään vielä mukaan, kun ei se osaa odottaa nätisti ja joutuisin keskittymään siihen liikaa. No, katsotaan :)