Lähdimme Alin kanssa aamulla heti veljeni luo katsomaan niiden uutta rottweiler pentua. Pentu tuotiin eilen unkarista ja on nyt 12 viikon ikäinen. Pennut kummastelivat alussa muutaman sekunnin toisiaan ja menivät sitten omiin toimiinsa. Ei ne leikkinyt alussa oikeastaan yhtään.

Lähdimme jonkin ajan kuluttua pentujen kanssa ulos jossa ne saivat mennä vapaana. Jonkin ajan kuluttua ne alkoi vähän jo leikkiä. Saa nähdä leikkiikö ne olleskaan siten, kuinka pennut yleensä leikkivät.

734121.jpg

734123.jpg

Tulimme kotiin joskus 3 aikaan päivällä ja Ali alkoi heti väsyneenä nukkua. Lähdin noin 5 aikaan ajamaan koivulaan viemään muutto tavaraa ja otin molemmat koirat mukaan. Sieltä kävimme moikkaamassa tuttua kahviossa ja se näki Alin samalla. Tara odotti kiltisti autossa ovet auki kun ihmisiä kahviosta ramppasi ihastelemassa Alia. Ei se taaskaan välittänyt vieraista ihmisistä ollenkaan. Ali tietysti oli onnessaan kun sai rapsutuksia :) Sieltä sitten suuntasimme äitini luo, jossa Ali sai taas riekkua Lucyn kanssa. Treenasin Lucya pihalla silmällä pitäen TOKOkisoja, joihin sen kanssa olisi ehkä tarkoitus mennä, mikäli se minun kanssani suostuu toimimaan. Tara on saanut nyt juoksujen ajan olla treenitauolla, mutta päätin kuitenkin kokeilla kuinka se sujuu. Ei siitä tullut oikeastaan yhtään mitään. Taran alapääkin on nyt niin turvonnut, että hyvä kun se pystyy istua :D Otin sitten sen kanssa hieman seuraamista ja maahan menoa. Sitten oli Alin vuoro tulla treenikentälle (ihan takapihalla reenattiin). Otin sen kanssa aluksi sivulletuloa. Tämä oli nyt kolmas kerta kun sitä harjoittelen ja aivan kuin se sen jo osaisi, tietysti namin kanssa. Istuu heti oikeaan paikkaan ja tapittaa silmiin :) Oikea toko-koira! Sitten harjoiteltiin maahanmenoa ja sekin sujui erittäin hyvin. Nyt uskalsin jo antaa käskyn samalla kun tuo menee maahan :) Viimitteeksi otin katsekontaktia. Olen jo pidentänyt kontaktin aikaa ja tuo vaan tuijottaa silmiin vaikka vierellä heiluisi mikä makkara :) Siinä sitten oli reenit tältä päivältä. Nyt pian kun muutan koivulaan, josta on lyhyt matka tupalan kentälle, niin rupean noiden kanssa käymään tosi usein siellä. Alin kanssa alkuunsa vain repimässä lelua ja nostattamassa viettiä. Ei se kyllä tekisi Tarallekkaan pahaa :)