Emilia teki Alille uudet ja kunnon kotisivut!! Sivut löytyvät osoitteesta www.goldenali.net

Meillä on ollut pitkästä aikaa kunnon talvi, joten luntakin on paljon. Tottiskentällä on niin paljon lunta, että en ole siellä nyt treenannut yhtään. Muutenkin treenin määrä on ollut vähäistä, vähän nome juttuja ollaan tehty. Kohta loppuu meidän kohdalta laiskottelu ja alamme treenaamaan tosissaan ja taas useasti.

Mimmillä on ensi vkl taas tokokisat, toivottavasti se on viimistä kertaa AVO luokassa ja saisi koularin TK2. Mimmi tulee viikoksi asumaan mun luokse niin mun on helpompi harjoitella sen kanssa ja muutenkin totumme toisiimme taas, helpottaa sitten kisoissa.

Eilen Eemeliin kävi tutustumassa Emilian kasvattama rottweiler pentu (Nella x Westus), Shakalakan Amir ja Emilian työnimenä Pepe. Reippaasti Pepe tallusteli vieraassa asunnossa, ei pelännyt kissaa tai mitään. Alin laitoin häkkiin nukkumaan, jotta sen ei turhaan tarvinnut pentua komennella jos pentu oli liian tuttavallinen, Ali menikin tyytyväisenä häkkiin ja nukkuikin siellä ihan rentona kyljellään, vaikka pentu piti eloa ympärillä. Pennun uudessa tulevassa kodissa on kaksi ragdollia, jotka eivät ole koiriin tottuneita, siksi Pepe kävi mun luona tutustumassa kissaan.

Kuvassa Shakalakan Amir

Muuten meille ei kuulu mitään erikoista. Kevättä odotellessa että pääsee hyvin taas treenailemaan sekä alkaa koekausi.