Ai marraskuu jo?????? Mitä kuraa. Mihin tää aika oikeesti menee. Justhan oli loppu kesää ja odottelin ihania syksyisiä päiviä. Eipä niitä ole ollut kuin yhdellä kädellä laskettava määrä ja nyt odotellaan koskahan se ensilumi putkahtaa. MÄLSÄÄ!!! Kellojen siirtämisen vuoksi, viiden aikaa on jo HÄMÄRÄÄ!! En tykkää :( Inhoan näitä kylmiä, kosteita, tuulisia ilmoja. Syksy on sillon hieno, kun on kuivaa ja aurinko paistaa. Sitä ei tänä vuonna kyllä ole ollut. Mun unentarve on kauhea, pimeä väsyttää. Olisipa sama tolla pennulla :) Sillä kun tuntuu virtaa olevan yllin kyllin.

Ali on saikulla. Se loukkasi eilen metsässä anturansa, tuli kunnon haava Mälsää sekin :( Olin Simon kanssa ulkoilemassa ja poikettiin tossa tien toisella puolella olevassa eläinliikkeessä. Siellä on myynnissä tarvikkeita sekä pieneläimiä. Simo ihmetteli aluksi lintuja, jotka lauleskelivat siellä ihan hirveästi, kauhea viidakon ääni heti kun astuimme ovesta sisälle. Uteliaana se haisteli nurkkausta päin, jossa nämä eläimet ovat (sinne ei saa viedä koiria). Ei varsinaisesti siis jännittänyt niitä, vaan oli lähinnä ihmeissään. Nopeasti se tutkaili vähän paikkoja, sai omistajalta rapsutuksia, yritti ottaa ruokaa sieltä jne. Sitten se kuitenkin istahti mun viereeni ja meni pötkölleen kun minulla kesti (jäin suustani kiinni) ja odotti siinä rauhassa. Kun vieläkään mitään ei tapahtunut, pentu painui unille. Oli hassun näköistä, kun pieni pentu on taju kankaalla ja ympärillä huutaa moni päinen lintuparvi, toista se ei hetkauttanut :) Juteltiin omistajan kanssa niitä näitä, lähinnä sakemanneistä. Hänellä kun itsellään on 3 sakemannia sekä jokusen pentueenkin hän on kasvattanut. Tuli keskustelua mm. hermorakenteesta ja oli hyvä esimerkki pennun hermoista, kun Simo siinä veteli sikeitä. On tärkeää, että pentu pystyy nukkumaan paikassa kuin paikassa, osaa rentoutua eikä stressaa. Senhän olen jo kyllä huomannut, että näin arjessa tolla pennulla kyllä on hyvät hermot :)

Ainii, Alikin nykyään barffaa. En enää raaskinut syöttää sille nappuloita, kun tuon pennun kanssa olen barffin salaisuuksiin tutustunut :) Kyllä se Alille passaa!