Tänään oli sitten se kauan pelkäämäni ensimmäinen voittaja startti. Turhaan kuitenkin pelkäsin, sillä koe meni hyvin ja Ali jälleen kerran yllätti minut. Treeneissä ei nimittäin ole ruutu eikä tunnari onnistunut ja kaukojakin ollaan voitu tehdä vaan n. 4 metrin päästä. Itseä jännitti hirveästi ja tuntui tyhmältä mennä kisaamaan kun ei liikkeet ole edes kunnossa. Meinasin vielä edeltävänä iltana perua koko kisat, mutta kavereiden kannustuksesta lähdin kokeilemaan taas kerran kepillä jäätä.

Ali on ihmeellinen koira. Se on todellakin oikea kisakoira! Se ensinäkin rakastaa kokeita niin paljon, että oikein haluaa tehdä parhaansa! Sillä on motivaatio aina ihan piipussa ja siitä näkee kuinka se rakastaa olla kehänarujen sisäpuolella.

Meidän luokka alkoi onneksi jo heti 9 aikaan aamulla ja koiria taisi olla yhteensä 8. Paikalla makuu oli kahdessa osassa niin, että ensimmäinen ryhmä teki myös heti yksilöliikkeet ja sitten vasta oli toisen ryhmän vuoro. Olin kolmantena, joten kerkesin vähän katsoa mitä tuleman piti ennen kuin oli meidän vuoro. Ali oli tosi intona, vähän liiankin. Ajattelin jo tässä vaiheessa että ei tule mitään.

Paikalla makaaminen: 9 (haisteli maata hirveästi)
Seuraaminen taluttimetta: 9 (en muista mitä tässä oli)
Istuminen seuraamisen yhteydessä: 10
Luoksetulo: 6
(vauhtia taas liikaa, ei pysännyt)
Ruutu: 10 (tuijotti tuomaria ja olin varma ettei mene. Meni kuitenkin)
Noutaminen esteen yli: 0 (ei hypännyt takaisin)
Metalliesineen noutaminen: 8 (palautusasento oli syvältä)
Tunnistusnouto: 9,5 (jälleen palautusasento huono)
Kauko-ohjaus: 9 (jouduin antamana toisen käskyn muistaakseni istumisessa)
Kokonaisvaikutus 10

Kaikin puolin meni siis hyvin. Pisteitä kertyi 266 ja sijoitus oli 3. On mulla vaan käynyt hyvä tuuri kun olen saanut tuollaisen koiran kuin Ali on. Nyt sitten luultavasti pidetään pientä taukoa kisoista ja harjoitellaan evl-luokkaa varten. Tai sitten koitetaan saada se TK3, jää nyt nähtäväksi :)