No huhhuh kun on ollut kauan viime kirjoituksestani! Paljon on sattunut ja tapahtunut sillä välin. Alikin on jo iso mies. Täyttää pian jo hurjat 9kk! Olemme sen kanssa menneet ohjattuun tokoryhmään. Olemme olleet siellä vasta kaksi kertaa. Hyvin on treenit mennyt!

Tara on nyt lomalla. Kun meille tuli kissanpentu, se aiheutti Taralle valeraskauden. Se sai siihen lääkkeet kuudeksi päiväksi ja nyt odotellaan, että maidon tulo lakkaa ja sitten se steriloidaan.

Tässä video Tarasta kun se imettää Eemeliä: http://s100.photobucket.com/albums/m23/Jankku_/Eemeli/?action=view&current=Eating.flv

 

1223496.jpg

 

Kaiken näköistä on siis tapahtunut. Alin kanssa treenataan ahkerasti silmällä pitäen ensimmäisiä kisoja (sitten joskus). Taipparikurssille mennään heti, kun kurssit alkavat. Eli siis taipparit on myös suunnitelmissa mennä läpi joskus. En halua kuitenkaan kiirehtiä asioissa vaan edetään pikku hiljaa. Hakukurssille haluaisin myös mennä, mutta en ole vielä saanut ohjaajaa kiinni. Kaipa se sieltä sitten joskus vastailee sähköpostiini :)

Nyt yritän ruveta tätä kirjoittamaan suht koht säännöllisesti ja muutenkin yritän päivitellä kotisivuja. En vaan ole mikään kovin ammattilainen noiden sivujen tekemisessä, joten siinä on yksi syy miksi ne ei päivity :D

Tässä vielä kuvat Alista ja Tarasta:

1223525.jpg1223527.jpg